Advokat Bærum

Advokat i Bærum

Fram advokatfirma har i en årrekke levert advokattjenester til privatpersoner i Oslo og Bærum. Vi har møterom sentralt beliggende i Oslo.

Første henvendelse til oss er gratis. Vi vil på bakgrunn av denne samtalen vurdere om vi kan tilby riktig advokathjelp, eller hvorvidt det er riktig å henvise deg videre. Advokathjelp er alltid et ømfintlig tema, og vi vil behandle din henvendelse med det alvoret og den seriøsitet du fortjener.

Vårt firma arbeider først og fremst med saker for privatpersoner. Vi har kompetanse innenfor de fleste rettsområder av betydning for privatpersoner, som eiendomssaker, skilsmisser og barnefordeling, erstatningssaker, arbeidsrett, forbrukersaker som kjøp av produkter og tjenester, arverett, saker mot forsikringsselskap og klagesaker. Vi har også flere advokater med stor erfaring fra strafferetten, både som forsvarer og bistandsadvokat.

Vi undersøker alltid om du har krav på fri rettshjelp eller om en av dine forsikringer dekker dine advokatkostnader. Om du velger å bruke oss som din advokatforbindelse ordner vi alt i forhold til forsikringsselskapet eller i forhold til fylkesmannen om du har rett til fri rettshjelp. Det økonomiske vilkåret som må være oppfylt for at du skal ha krav på fri rettshjelp er at du ikke tjener mer enn kr 246 000 i året (20 500 i måneden) og ikke har skattbar formue over kr 100 000. Det ses normalt bort fra formue i bolig. Er du samboer eller i ekteskap økes grensen til kr 369 000 (30 750 pr måned). Vi er pålagt å undersøke om vilkårene for fri rettshjelp er oppfylt.

Første henvendelse er gratis. Det koster ingenting å kontakte oss før det eventuelt er inngått en oppdragsavtale. Timeprisen vil variere fra kr 1060- 1900 eks mva pr time alt ettersom hvilken type sak det dreier seg om.

Kom innom for en kopp kaffe og en uforpliktende prat om saken din.

Velkommen til oss! Advokathjelp er ikke langt unna.

Har du en sak?

Vi tilbyr en gratis og uforpliktende vurdering av din sak.

Ring oss
Send en e-post