Juridisk blogg

Juridisk.no sikret unge boligkjøpere 360 000

bygg fram advokat Juridisk.no sikret unge boligkjøpere 360 000Entreprenøren ble ikke ferdig med huset til avtalt tid grunnet manglende fremdrift under byggearbeidene. I tillegg var det omfattende mangler ved utført arbeid. Blant annet var ikke den bærende konstruksjonen i taket utført i henhold til takstolleverandørens anvisninger. Likevel ble kjøperne avkrevd fullt oppgjør for å få overta huset. Entreprenøren hadde heller ikke stilt garanti, slik de er pålagt etter bustadoppføringslova. Kjøperen kan da holde tilbake ethvert vederlag.

Vi tilbakeholdt sluttoppgjøret på omlag 360 000,- av kjøpesummen og krevde overtakelse, noe entreprenøren etterhvert motvillig gikk med på.

Da entreprenørens advokat ikke svarte på våre krav og entreprenøren ikke overholdt frister for retting fikk vi taksert alle avvik av en takstmann og sendte inn stevning til tingretten.

Før saken rakk å komme opp til behandling gikk entreprenøren konkurs. Huskjøperne fikk da beholde de 360 000,- de hadde tilbakeholdt, og kunne få rettet alle feil med disse pengene. Hadde ikke sluttoppgjøret blitt tilbakeholdt ville huskjøperne måttet dekke alle kostnader med å utbedre manglene. De var naturlig nok meget fornøyde med hjelpen fra Juridisk.no, og vi kunne lukke saken med god samvittighet.

Gratis vurdering av din sak

gratis skilt Juridisk.no sikret unge boligkjøpere 360 000FRAM Advokater som driver juridisk.no tilbyr første henvendelse gratis og uforpliktende.
Våre advokater tar kontakt med deg etter å ha lest din forklaring av saken.
Skriv så utfyllende som mulig for å gjøre det enklere for oss å gi deg gode svar på det du lurer på.
 • Du trenger ikke skrive hele livshistorien din her. Kun det som direkte berører saken. Regelen her er enkel: skriv nok til at vi skal forstå omtrent hva saken dreier seg om, men ikke så mye at forklaringen blir forvirrende og uklar.
 • Det er ikke absolutt nødvendig med epost, men det gjør det lettere å kommunisere skriftlig.
 • Hvor kan vi nå deg om vi lurer på noe som er lettere å snakke om muntlig?
 • Dra og slipp filer her, eller
  Godkjente filtyper: jpg, gif, png, docx, pdf, avi.
  Om du har dokumenter du ønsker å vedlegge forespørselen, kan du bruke filopplasteren over. Filstørrelser er begrenset til 32MB pr. fil. Det er lett å laste opp filer. Ta tak i filen eller filene i mappen på maskinen din og dra den eller de over i vinduet med den stiplede linjen rundt.
  Du vil motta en epost hvor du gir den endelige bekreftelsen. Sjekk i søppelposten om du ikke ser den.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
martin 64x64 Juridisk.no sikret unge boligkjøpere 360 000

Martin Weydahl

Martin er en erfaren advokat på eiendomssaker, og kan hjelpe deg i saker vedrørende feil på nye og brukte boliger, veisaker og nabokonflikter som ulovlig nedhugging av trær, grensetvister osv. Martin er vår ekspert på eiendomssaker. Han leser bygningstekniske data med samme lidenskap som litteraturstudenter leser Dostojevskij. Han vet også at djevelen ligger i detaljene. Martin går løs på sakene med stor entusiasme, og har en lang merittliste med å vinne frem i sakene han påtar seg. Du når ham på tlf 988 19 844, mw@framadvokat.no
martin 64x64 Juridisk.no sikret unge boligkjøpere 360 000
martin 64x64 Juridisk.no sikret unge boligkjøpere 360 000

Latest posts by Martin Weydahl (see all)

Martin WeydahlJuridisk.no sikret unge boligkjøpere 360 000