Møt vårt team

KENNETH STRØMME GUNDERSEN
Kenneth er en erfaren arbeidsrettsadvokat og er medgrunnlegger av Juridisk.no og FRAM advokatfirma AS.

mot vart team Møt vårt teamKenneth er vår strateg. Han er opptatt av mennesker og hvorfor de gjør som de gjør, og er derfor  dyktig i forhandlinger. Kenneth liker å tenke utenfor boksen og komme med vinklinger på problemstillinger som andre kanskje ikke har tenkt på. Kenneth brenner for å opprettholde en viss balanse i styrkeforholdet mellom arbeidsgiver og arbeidstaker, og han jobber av den grunn kun for arbeidstakere.

Du når ham på tlf 94 11 12 88, e-post kg@framadvokat.no

Gundersen i media  |  CV (Linkedin)

Kenneths klienter sier:

«Jeg vil takke for meget god hjelp og støtte i en vanskelig periode. Jeg satte pris på advokat Gundersens rolige og smarte fremtreden. Vi lyktes med vår strategi.» 

«Tusen millioner takk for den enorme støtten du har vært dette året, for at du har trodd på meg og for at du har forsvart meg i min sak. Det har betydd utrolig mye for meg. Du har hatt min fulle og hele tillit hele veien. Jeg har nesten ikke tenkt tanken på at vi kunne tape, og det gjorde vi jo heldigvis ikke heller. Takket være deg!»


THOMAS OFTEDAHL
Thomas jobber med avtalerett og arbeidsrett og er medgrunnlegger av Juridisk.no og FRAM advokatfirma AS.

mot vart team 1 Møt vårt teamThomas ble født med teknisk og logisk sans. Han er en «handy» advokat med erfaring fra både bilmekking og husbygging. Den tekniske og logiske sansen gjør også Thomas til en solid jurist. Thomas har en sterk rettferdighetssans og tar gjerne en kamp mot useriøse arbeidsgivere.

Du når ham på tlf 93 43 12 88, e-post to@framadvokat.no

Oftedahl i media  |   CV (Linkedin)

 

Thomas’ klienter sier:

«Må bare si tusen takk for fantastisk hjelp i sakene mot XX Oslo og YY bil. Jeg er veldig imponert over måten du har håndtert dette på, og skal anbefale deg til de jeg kommer over som måtte ha problemer i forbindelse med bruktbilkjøp.» 

«Utrolig fantastisk! Dette var en enorm lettelse, og nå kan vi endelig senke skuldrene… HERLIG! Vil takke deg enormt mye for støtten og hjelpen du har gitt oss, vi hadde aldri kommet så langt uten deg!»


MARTIN WEYDAHL
Martin er en erfaren advokat på eiendomssaker, og kan hjelpe deg i saker vedrørende feil på nye og brukte boliger, veisaker og nabokonflikter som ulovlig nedhugging av trær, grensetvister osv.

mot vart team 2 Møt vårt teamMartin er vår ekspert på eiendomssaker. Han leser bygningstekniske data med samme lidenskap som litteraturstudenter leser Dostojevskij. Han vet også at djevelen ligger i detaljene.

Martin går løs på sakene med stor entusiasme, og har en lang merittliste med å vinne frem i sakene han påtar seg.

Du når ham på tlf 988 19 844, mw@framadvokat.no

Martin i media  |   CV (Linkedin)

Martins klienter sier:

«Tusen takk for et profesjonelt og raskt ekspedert oppdrag. Det hadde aldri gått uten Advokat Weydahls hjelp.»

«Igjen; takk for god hjelp! Det var utruleg greitt å berre finne eit firma på nettet, og ta kontakt via telefon og få den hjelpa ein trengde! Eg har også vore innom på nettsidene dykkar, og eg synest absolutt at de lever opp til det de har sett dykk som hovudmålsetnad.»


ANETTE SKJERVEN ARNKVÆRN
Anette har vært både politiadvokat og dommer, og jobbet med arbeidsrett, arv, skifte, barnefordeling og barnevern som advokat.

mot vart team 3 Møt vårt teamAnette er prosedyreadvokaten vår. Hun har flere dager i retten enn de mest garvede advokatene, og er dessuten en kløpper på forhandlinger. Ikke bli lurt av hennes blide og sprudlende oppsyn, for Anette er garantert tøffere enn deg. Hun er en slugger som det er umulig å trette ut, og som står løpet ut selv i de tyngste sakene.

På grunn av sin brede erfaring tar Anette oppdrag som forsvarer og bistandsadvokat, så vel som oppsigelsessaker, arv, skilsmisse, barnefordeling, pengekrav osv.

Du når Anette på tlf 94 11 30 14 eller asa@framadvokat.no

Anettes kunder sier:

«Jeg trengte en fighter til denne saken, og det var akkurat det jeg fikk»

«Jeg tør ikke tenke tanken på hvor jeg hadde vært i dag om det ikke var for deg.»

Arnkværn i media  |  CV (Linkedin)


RENATE HEGGELUND
Renate har tidligere arbeidet som advokat for advokatfirmaene Selmer og Arntsen. Hun har også vært administrasjonssjef i Oslo fengsel. Renate har ekspertise innen arbeidsrett, selskapsrett og familierett.

mot vart team 4 Møt vårt teamRenate er vårt alibi ut mot forretningsverdenen. Hun lever etter ordtaket «there is only one boss, the customer».

Mobil: 900 646 47
rh@framadvokat.no

Renate er headhuntet til vårt firma fordi hun kombinerer advokaterfaring fra et av Norges største og mest velrenommerte advokatfirma med ledererfaring fra en tøff jobb i Oslo fengsel. Vi mener det gjør henne svært velegnet til å ivareta våre kresne bedriftskunder. Hun er også en etterspurt advokat ved vanskelige økonomiske oppgjør etter en skilsmisse.

 

«Vi har hatt en svært positiv opplevelse med deg. Vårt firma vil ikke nøle med å bruke deg på andre oppdrag»

«Profesjonell, skarp, lyttende, samvittighetsfull»

CV Linkedin


CAMILLA KRISTOFFERSEN

Camilla 200x300 Møt vårt teamAdvokatfullmektig.

Mobil: 48 22 31 04
ck@framadvokat.no

 

 

 

 

 

 


Alexander 200x300 Møt vårt teamAdvokatfullmektig

Mobil:  95 04 83 42
aa@framadvokat.no


blank person 150x150 Møt vårt teamDEG?
Vi er alltid på jakt etter talentfulle folk til teamet vårt. Send oss en e-post på post@framadvokat.no og fortell litt om deg selv.


Kenneth Strømme GundersenMøt vårt team