Juridisk blogg

Oppfølging av sykemeldte

27a745dea77c0b10 640 sick 300x199 Oppfølging av sykemeldte

Reglene for oppfølging av sykemeldt har blitt mindre strenge. Lovendringene innebærer at systemet med rapportering og straff for manglende oppfølging skrinlegges helt. Det er fortsatt sentralt at den sykemeldte følges opp, men type oppfølging og hyppighet på den skal tilpasses situasjonen til den sykemeldte. Dersom den ansatte bare er delvis sykemeldt er det heller ikke lenger noe krav om at dialogmøter må gjennomføres. Det er selvfølgelig ikke noe i veien for å gjennomføre slike møter om partene mener det er hensiktsmessig. Ved full sykemelding er det ikke lenger et krav om at den som har sykemeldt den ansatte og bedriftshelsetjenesten deltar.

Gratis vurdering av din sak

gratis skilt Oppfølging av sykemeldteFRAM Advokater som driver juridisk.no tilbyr første henvendelse gratis og uforpliktende.
Våre advokater tar kontakt med deg etter å ha lest din forklaring av saken.
Skriv så utfyllende som mulig for å gjøre det enklere for oss å gi deg gode svar på det du lurer på.
 • Du trenger ikke skrive hele livshistorien din her. Kun det som direkte berører saken. Regelen her er enkel: skriv nok til at vi skal forstå omtrent hva saken dreier seg om, men ikke så mye at forklaringen blir forvirrende og uklar.
 • Det er ikke absolutt nødvendig med epost, men det gjør det lettere å kommunisere skriftlig.
 • Hvor kan vi nå deg om vi lurer på noe som er lettere å snakke om muntlig?
 • Dra og slipp filer her, eller
  Godkjente filtyper: jpg, gif, png, docx, pdf, avi.
  Om du har dokumenter du ønsker å vedlegge forespørselen, kan du bruke filopplasteren over. Filstørrelser er begrenset til 32MB pr. fil. Det er lett å laste opp filer. Ta tak i filen eller filene i mappen på maskinen din og dra den eller de over i vinduet med den stiplede linjen rundt.
  Du vil motta en epost hvor du gir den endelige bekreftelsen. Sjekk i søppelposten om du ikke ser den.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
anette 64x64 Oppfølging av sykemeldte

Anette Skjerven Arnkværn

Anette har vært både politiadvokat og dommer, og jobbet med arbeidsrett, arv, skifte, barnefordeling og barnvern som advokat. Anette er prosedyreadvokaten vår. Hun har flere dager i retten enn de mest garvede advokatene, og er dessuten en kløpper på forhandlinger. Ikke bli lurt av hennes blide og sprudlende oppsyn, for Anette er garantert tøffere enn deg. Hun er en slugger som det er umulig å trette ut, og som står løpet ut selv i de tyngste sakene. På grunn av sin brede erfaring tar Anette oppdrag som forsvarer og bistandsadvokat, såvel som oppsigelsessaker, arv, skilsmisse, barnefordeling, pengekrav osv. Du når Anette på tlf 94 11 30 14 eller asa@framadvokat.no
anette 64x64 Oppfølging av sykemeldte
anette 64x64 Oppfølging av sykemeldte

Latest posts by Anette Skjerven Arnkværn (see all)

Anette Skjerven ArnkværnOppfølging av sykemeldte